KADROMUZ

CANAN URAT - OKUL MÜDÜRÜ

İstanbul´da doğdu. Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Anaokulu Öğretmenliği bölümden 2007 yılında Yüksek Lisans Eğitimini Erciyes Üniversitesi Eğitim Yönetimi(Tezli) bölümünden  2016 yılında mezun olarak tamamladı. Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Bilimleri alanında doktorasına devam etmektedir. 5 yıl  öğretmenlik yaptıktan sonra  2012 yılında Kayseri Melikgazi ilçesinde bulunan Ayşe Ahmet İnci Anaokulunda Kurucu Müdür olarak göreve başlayarak Melikgazi Belediyesi Gültepe Anaokulu,Binbaşı Okan Öncel Anaokullarında Kurucu Müdürlük , Müdür Vekilliği görevlerinin yanı sıra Melikgazi Halk Eğitim Merkezinde 4 yıl Müdür Yardımcılığı yaptı. Evli olan Canan URAT 2018 Ağustos Ayında okulumuza Müdür olarak atandı.